Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /var/www/bybonnesen.com/public_html/vqmod/vqmod.php on line 675
LINE´S FORTÆLLER

LINE´S FORTÆLLER

Line på 30 år har stomi efter mange operationer i forbindelse med sin crohn

Da jeg var nyopereret fik jeg udleveret pjecer og andre informationsmaterialer med billederne som var ganske fine, men de sprudlede ikke ligefrem af unge mænd eller kvinder med mod på livet og med fremtiden foran sig. Og præcis derfor har jeg valgt at sige ja til at være model.

Det har været en mulighed for mig til at overskride egne grænser og sætte mig selv et nyt mål med stomi. Jeg er ikke en af dem, der postede billeder på Instagram af mig selv i bikini og med min stomi-pose fremme. Respekt til dem der gør det, men der går min grænse alligevel.

Jeg ser ud som en ganske almindelig kvinde - har langt lyst hår, er ikke særlig høj og spinkel af bygning. Men inderst inde bærer jeg min historie - en historie om en årelang kamp mod sygdom, der har medført bunker af medicin, operationer og ikke mindst stomi. Min stomi har jeg efterhånden levet med i mange år, og kommer til at gøre dét resten af mit liv. Det er sådan at min krop ser ud nu og det kan jeg ikke lave om på.

Jeg elsker ikke ligefrem min stomi, og nyder heller ikke at vise den frem, men jeg respekterer den som en del af mig. Min stomi sidder meget højt og er lidt en udfordring af skjule. Jeg er så heldig, at have en dejlig kæreste, der holder af mig, som den jeg er. Og ja, jeg kan også have dårlige dage, hvor jeg bander stomien langt væk. Især når jeg mærker, at der er lækage på vej og jeg måske befinder mig midt på strøget og det nærmeste toilet ligger uendeligt langt væk. Det skal dog ikke forhindre mig i at gøre, hvad jeg har lyst til.

 

Jeg VIL have lov til at føle mig godt tilpas

Jeg kan rigtig god lide det grafiske udtryk på Karin's shop, og at jeg får mulighed for at finde noget, der kan få mig til at føle mig godt tilpas. Udvalget er rigtig godt - både noget til hverdagen, fest og stranden, hvilket er skønt. Vi har alle forskellige kropsformer og har forskellige behov mht. ar og stomi.

Jeg har været igennem en række af nutidens højtaljede trusser, som man kan købe i de gense forretninger, men jeg har gang på gang oplevet, at de få min stomi-pose til at lække. Problemet har især været, at de har strammet for meget henover posen. Det har jeg endnu ikke oplevet med de trusser jeg har købt hos Karin. Hendes design giver plads til posen og en ofte øm mave uden at stramme. Jeg kan kun anbefale, at du prøver et par.

BYBONNESEN © 2014