Brugervilkår & Persondatapolitik

 Bestilling

Hos bybonnesen.com kan man udelukkende bestille varer via Internettet, men du er altid velkommen til at kontakte mig via mail kb@bonnesendesign. Din bestilling bliver først afsendt, når du klikker på "Afslut køb". Hvis du inden da forlader siden, er købstransaktionen ikke gennemført. Du modtager straks en ordrebekræftelse på den e-mail du har opgivet under kundeoplysninger og når din bestilling er ekspederet, får du igen en elektronisk meddelelse.

 

Forbehold

Bybonnesen.com tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer samt trykfejl og gør ligeledes opmærksom på, at det kan være vanskeligt at gengive farver korrekt på billeder, samt at priserne kan skifte uden varsel. Bybonnesen.com bruger sikker betaling via PayPal som håndtere betalingskort.

Shop med ro i sjælen: PayPal beskytter dig hele vejen fra betaling til levering. Når du betaler med PayPal, giver Paypal aldrig dine betalingsoplysninger videre til bybonnesen.com. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Der er ingen gebyr ved betaling med Dankort og Visa-Dankort fra en dansk kunde.

 

Fragt & Levering

Dine varer vil blive afsendt som pakke med DAO eller GLS. Stregkodenummeret kan du bruge til at følge din pakke (Track & Trace). Alle leverancer til EU-lande er incl. dansk moms. Leverancer til øvrige verden er momsfrie.

Leveringsomkostninger bliver altid lagt til varernes pris og afhænger af pakkens vægt og størrelse. Dine varer vil, under normale omstændigheder, blive afsendt herfra 2-3 hverdage efter vi har modtaget din bestilling. Transporttiden afhænger af hvilket land du bor i og om din pakke skal toldbehandles. OBS! Ved bestilling vil forsendelsesomkostningerne være et beløb udregnet på baggrund takster samt et mindre beløb for emballering.

 

Reklamationsret

Bybonnesen.com yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles bybonnesen.com indenfor 14 dage. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller kreditering. Du skal ikke betale fragtomkostninger ved returnering af beskadigede varer eller af varer, der mod forventning er behæftet med fejl.

 

Fortrydelsesret/Varereturnering

Hos bybonnesen.com kan du til enhver tid fortryde dit køb. Det skal utvetydig meddelelse til bybonnesen.com senest 14 dage efter, du har modtaget varen. Varen returneres senest 14 dage efter, du har givet bybonnesen.com besked om fortrydelsen. Varen sendes retur i væsentlig samme stand, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Vær opmærksom på at returneringen sker for egen regning. Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel. Vedlæg så vidt muligt også en kopi af din faktura og husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er sendt retur til os. Vi overføre pengene til din bank, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten.

Data videregives ikke til tredjepart. Der sendes ikke informationer fra tredjepart til mine kunder. Du kan til enhver tid blive fjernet fra min mailinglister. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi har om dig, hvor du herefter kan gøre indsigelser, jf. Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mail@karinbonnesen.dk Hvilke informationer indsamles?

 

Cookie- og privatpolitik

Når du besøger bybonnesen.com indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies se vejledning og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Bybonnesen.com anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

 

Se vejledning:

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

 

Analyse og statestik

Bybonnesen anvender Google Analytisc som statistikværktøj på hjemmesiden. Google Analytics giver Forældrekompasset mulighed for at følge en session rundt på hjemmesiden og giver Forældrekompasset mulighed for at tilpasse indholdet efter relevans.

 

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed

Bybonnesen.com har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Nedenstående er eksempler på anvendelse af de indsamlede oplysninger:

Sikring af brugervenlighed og sikkerhed
Optimering af vores hjemmeside.
Oprettelse af konto og adgang til vores online services
 

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold. Beskrive i min privatlivspolitik, hvilke funktioner på hjemmesiden, der opsamler IP-adresser. For min hjemmesides vedkommende drejer det sig om Google Analytics (besøgsstatistik) og WordFence (sikkerhed og firewall).

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

For så vidt angår oplysninger om mine kunder (men ikke vores kunders kunder) beholder jeg som udgangspunkt dine kontaktoplysninger og data, indtil 3 år efter kundeforholdets ophør.

 

Videregivelse af oplysninger 

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.Indsigt og klager. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@karinbonnesen.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Websitet ejes og publiceres af
Dataansvarlig: Karin Bonnesen v/bybonnesen.com

BYBONNESEN © 2014